Despre noi

Avem 17 ani de experienta si stabilitate pe piata transporturilor nationale si internationale, cu aceeiasi responsabili logistici, deci putem sa va asiguram o calitate deosebita a serviciilor de transport.

Oferim preturi competitive si stabile pe piata interna si internationala, in acest sens, va puteti convinge cerandu-ne o oferta de pret concreta.

Departamentul de expeditii va asigura reducerea timpului si a eforturilor depuse cautand pentru dumneavoastra un mijloc de transport potrivit, cu care marfa dumneavoastra sa fie transportata cu promptitudine si livrare la timp.

Flota detinuta de compania noastra este monitorizata in permanenta prin sisteme GPS de localizare, sistem de monitorizare ce va permite sa stiti in fiecare moment unde este incarcatura dumneavoastra.

Clientii fideli beneficiaza de o gama variata de reduceri si facilitati, incluzand aici plata la termen, in mai multe rate sau in compensare, tarife pe un singur sens.

Pe durata desfasurarii serviciilor noastre, partile implicate sunt informate in legatura cu desfasurarea transportului pe toata durata acestuia primind in permanenta informatii despre marfa dumneavoastra.

Putem oferi tarife competitive de transport marfa atat pentru export cat si pentru import in si din tari precum Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Turcia, Ucraina, Rusia, Moldova, Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda. Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR.

Putem oferi tarife de transport marfa competitive pe rute si destinatii din si catre toate judetele Romaniei: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.