Transport agabaritic

Transporturile agabaritice se efectueaza pentru obiecte care depasesc greutatea si/sau dimensiunile (lungime, latime, inaltime) standard autorizate pentru traficul rutier de marfuri.

Serviciile logistice pentru transporturile agabaritice includ studii de traseu, obtinerea autorzatiilor speciale de transport, asistenta tehnica de specialitate la incarcarea/descararea marfii pe trailer si escorte transporturi agabaritice autorizate.

Compania noastra furnizeaza servicii complete de transport agabaritic, astfel incat marfa, utilajele de constructie sau agricole ale dumneavoastra sa ajunga in conditii de maxima siguranta la destinatie. Tratam fiecare transport cu seriozitate si profesionalism, oferind cele mai bune solutii logistice. Alegem cele mai bune rute nationale sau europene pentru ca transportul sa se finalizeze in timp util.

Transportul marfurilor agabaritice necesita un grad ridicat de seriozitate si precizie. Personalul nostru calificat, precum si performanta utilajelor de transport de ultima generatie, garanteaza o buna desfasurare a activitatii, de la preluarea, incarcarea si ancorarea marfurilor pe platforma, pana la livrarea acestora la termenul si locatia prestabilite.

Putem oferi tarife competitive de transport marfa atat pentru export cat si pentru import in si din tari precum Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Turcia, Ucraina, Rusia, Moldova, Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda. Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR.

Putem oferi tarife de transport marfa competitive pe rute si destinatii din si catre toate judetele Romaniei: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

Stim in orice moment unde se afla fiecare vehicul din flota noastra si cati kilometri mai are de parcurs pana la atingerea obiectivului, fiecare camion fiind dotat cu sistem de supraveghere GPS.