Transport marfuri

Transportul standard este serviciul cel mai comun de transport marfa pe care il oferim clientilor nostri pentru transportul international si intern de marfuri generale care nu necesita conditii speciale de transport.

Marfurile generale sunt categoria de marfuri care nu este clasificata pentru conditii speciale de transport - si nu este supusa unor reglementari speciale privind transportul de marfa.

Transportul standard de marfa generala poate sa fie complet sau partial (grupaj).

Putem transporta pentru dumneavoastra astfel toate tipurile de marfuri generale, care nu solicita conditii sau modalitati speciale de transport.

Putem oferi tarife competitive de transport marfa atat pentru export cat si pentru import in si din tari precum Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Turcia, Ucraina, Rusia, Moldova, Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda. Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR.

Putem oferi tarife de transport marfa competitive pe rute si destinatii din si catre toate judetele Romaniei: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

Puteti solicita oricand cotatie de pret pentru transport marfa intern sau international.